Vanaf Donderdag 4 Februari zal “Baas van het Plein” wederom op zoek gaan naar een BAAS. Na alle geweldige edities staat de deejaycontest “Baas van het Plein”zeer hoog aangeschreven als contest onder de dj’s. Baas van het Plein staat dan ook voor professionaliteit,kwaliteit en creativiteit en dit zien wij ook graag weer terug bij onze deelnemers.

Voor deze editie gaan we wederom een stap verder en zal de winnaar weer geweldige prijzen in de wacht slepen. De winnaar van de deejaycontest “Baas van het Plein” zal schitteren op twee geweldige evenementen namelijk Koningsnacht en een aansprekende buitenfestival met grote namen uit de scene.

Heb je altijd al je kunsten willen vertonen voor ruim 5000 man? Is t altijd al een droom geweest om op een groot Festival waar ruim 20.000 man publiek op af komen? Zet dan de volgende data alvast in je agenda en geef je op voor “Baas van het Plein”. Op 27 April zal de winnaar namelijk eerst op Koningsnacht in Almere op de Grote Markt voor ruim 5000 man zijn kunsten vertonen om later op het festival voor ruim 20.000 man je kunsten te vertonen. Verder zijn er nog meer geweldige prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door onze partners.

Ben jij een eclectische dj en draai je van R&B tot Tech House of is toch Hardstyle meer jouw ding? Vind jij jezelf een Baas? Zijn jullie een ijzersterk duo? Is het maken van een feestje jouw/jullie ding?

Geef je dan nu op voor de deejaycontest “Baas van het Plein” en ga de strijd aan en wie weet schitter(en) jij/jullie op 2 geweldige evenementen!